MELD JE AAN VOOR EEN TIJDELIJKE 15% KORTINGSCODE

Urenlang speelplezier met een eigen superleuke sjoelbak! Een gezellig oud-Hollands en populair gezelschapsspel speciaal ontworpen voor kinderen.

Duurzaam FSC-hout • Opklapbaar • Katoenen opbergzak • Leuke Znoet dierenschijfjes
Bij velen een echte hit en gegarandeerd uren speelplezier!

Znoet - Kindersjoelbak

“Geweldig om zoveel blije kindjes te zien met onze kindersjoelbak! Wij hopen nog veel meer kinderen enthousiast te kunnen maken met al ons houten speelgoed. Daar worden wij namelijk ook blij van!”

Johan & Marijn – Team Znoet

Your subscription could not be saved. Please try again.
Klik op de email validatie link in de email die je binnen krijgt. Heb je deze nog niet ontvangen binnen 15 minuten, check dan of je het juiste e-mailadres hebt ingevuld of kijk in je spamfolder.

Meld je hier aan om je 15% kortingscode te ontvangen. Deze kortingscode is van toepassing op je hele bestelling en is niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Zolang de voorraad strekt!

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use

View all exclusive toys

Znoet houten speelgoed ook verkrijgbaar op Bol.com.

Wij zijn ook partner van Bol.com en verkopen hier onze producten voor klanten uit Nederland én België.

De bovenstaande 15% kortingsactie is niet geldig op de producten bij Bol.com.

Klik hier om naar onze producten te gaan op Bol.com.

HAPPY SHOPPING

Want deze héle maand april hebben we een te gekke actie voor jullie! Nu er zóveel kindjes thuis zitten en we weten dat dit voorlopig ook niet zal gaan veranderen shop je de hele maand april bij ons het 2e spel voor de halve prijs! 🙌 En de combo-deal doet ook gezellig mee! 🤩

Deze actie is niet van toepassing op de buitenbeentjes en geldt alleen bij ons in de webshop! De korting wordt automatisch verrekend, is niet geldig i.c.m. andere kortingscodes en/of acties en werkt niet met terugwerkende kracht.

Naar de shop

FEATURED COLLECTION:

TIC TAC ZNOET
TIC TAC ZNOET
TIC TAC ZNOET
TIC TAC ZNOET