Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Dan zit je met dit combinatie pakket van ZNOET zeker goed!
Maak kennis met onze leuke spellen en profiteer tegelijkertijd van een hele leuke korting. De combinatie van spelen & leren is nog nooit zo leuk geweest.
Below an overview of the three different wooden toys from the combo-deal.

Znoet – Learning Play Clock

With the wooden play clock from ZNOET, children will get acquainted with telling the time in a relaxed and playful way. The 12 unique ZNOET animals that are printed on the back of the hours will challenge the child to get started visually and thus they will learn to tell the time in a playful way.

Znoet – Lucky Dice Game

Met dit leuke dobbelspel van ZNOET zit je dan helemaal goed. Dit spel is een absolute hit bij peuters en kleuters en juist de eenvoud van het spel maakt het tot een groot succes! Beide spelers krijgen hun eigen dobbelsteen en spelen met hun eigen plankje (zwart of wit). Dobbel om de beurt en probeer alle ‘’ZNOETJES’’ van de dieren te gooien die je op je speelplankje afgebeeld ziet staan. Degene die als eerste zijn/haar plankje vol heeft, heeft gewonnen!

Znoet – Tic Tac Toe

Dit exclusief ontworpen ‘drie-op-een-rij’ spel van ZNOET is gemaakt van FSC-hout en leuk voor het hele gezin. Een echt gezelschapsspel die je er heel gemakkelijk bij pakt en garant staat voor vele uurtjes speelplezier. Tegelijkertijd leren de allerkleinsten spelenderwijs de basis getallen die op de achterzijde van de speelschijfjes afgebeeld staan. Kortom; een leuk en educatief familiespel geschikt voor jong en oud!

Where can I buy this product?

View this product in our webshop
BACK TO OVERVIEW