En wat voor eentje! Want nu we volledig door onze voorraad met sjoelbakken heen zijn (whoohooo!) willen we deze laatste maand ook nog even knallen met de combo deal!

Dus ben je nog op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor de feestdagen? Dan zit je met dit combinatie pakket van ZNOET zeker goed.

Dit leuke 3-in-1 pakket bestaat uit een educatieve speelklok, drie op rij en dobbelspel!

Normaal shop je dit leuke pakket al voor een heel fijn prijsje, maar wanneer je nu afrekent met code DECEMBERACTIE ontvang je maar liefst €20 extra korting en shop je dit te gekke pakket voor maar €34,95* i.p.v. €54,95

Happy shopping lieve mensen!

* Zolang de voorraad strekt en alleen geldig bij ons in de shop. Werkt niet met terugwerkende kracht en is niet geldig i.c.m. andere kortingsacties.

Shop met korting!

Volg ons voor updates:

Download het GRATIS Znoet Doeboek

Vol met leuke en educatieve prints voor je kinderen.

Fun pagina
Ga naar de downloadpagina

Blog: Hand-Oog Coördinatie

Wat is hand-oog coördinatie en hoe kan het je kind helpen?

Bekijk de blog
Lees de blog
Bekijk onze collectie
Bekijk onze collectie
Your subscription could not be saved. Please try again.
A confirmation email has been send to your emailaddress. Please confirm your email first, by clicking on the link in the email. If you didn't receive an email in your inbox, please look in your spamfolder.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties en producten updates. We hebben ook een Znoet Doeboek dat GRATIS te downloaden is! Vol met leuke en educatieve prints voor je kinderen.

Wij gebruiken SendInBlue als ons marketing platform. Door je aan te melden ga je akkoord met de voorwaarden.