JUFFEN EN MEESTERS GEZOCHT!

Na het succes en de vele aanmeldingen van vorig jaar gaan we opnieuw een leuke actie doen met de ‘buitenbeentjes’ van de speelklokken.

Want bij de speelklokken komt het wel eens voor dat we er eentje tegenkomen die kleine fabrieksfoutjes bevat. Het zijn vaak maar kleinigheidjes en met spelen hebben de kinderen er totaal geen last van.

Ben of ken jij nou een juf of meester die we blij kunnen maken met zo’n mooie educatieve speelklok waarmee het klokkijken in de klas spelenderwijs gestimuleerd kan worden? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in en wie weet ben jij één van de gelukkigen die we blij kunnen maken met een mooi buitenbeentje van de speelklok.*

*De speelklok wordt gratis aangeboden, maar we vragen wel een klein bedrag van €6,00 voor de verzendkosten. Alleen geldig in Nederland.

Er is iets verkeerd gegaan. Probeer het opnieuw aub.
We hebben je aanmelding ontvangen! Je krijgt nog een email voor het verifiëren van het ingevulde emailadres.

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use

Sliding Board Game
ZNOET MOUNTAIN GAME
Sliding Board Game
Sliding Board Game